Blue - Săpun natural cu tea tree și...
Blue - Săpun natural cu tea tree și...
Blue - Săpun natural cu tea tree și...
Blue - Săpun natural cu tea tree și eucalipt
Blue - Săpun natural cu tea tree și eucalipt
Blue - Săpun natural cu tea tree și eucalipt

Blue - Săpun natural cu tea tree și eucalipt

În stoc
15,00 lei
.
  • Săpun natural purificator
  • Cu ulei de tea-tree și eucalipt, cu efect antibacterian
  • 100% din ingrediente naturale
  • Fabricat la rece
  • Potrivit pentru tenul acneic, mixt sau gras

 

Produsele de îngrijire antibacteriene ocupă un segment de piaţă destul de important, ele acoperind practic o nevoie de bază, aceea de a menţine igiena şi a proteja astfel sănătatea.

Spălatul pe mâini reprezintă un obicei atât de necesar dar simplu şi banal în acelaşi timp, însă acesta nu este un argument suficient de puternic pentru a alege la întâmplare produsele pe care le folosim sau să luăm decizii doar în baza reclamelor şi a ambalajelor frumoase. Ştiaţi spre exemplu că triclosanul, compusul chimic ce se regăseşte în majoritatea săpunurilor antibacteriene, este deosebit de periculos pentru oameni iar pe măsură ce oamenii utilizează acest tip de săpun, substanţa respectivă ajunge în reţeaua de ape freatice afectând mai departe plantele şi animalele, natura în general?

Din dorinţa de a acorda atenţia cuvenită sănătăţii noastre şi a întregii familii, dar în egală măsură şi respectul cuvenit naturii, am conceput acest săpun din ingrediente naturale, potrivit pentru utilizare frecventă, cu efect antimicrobian datorită uleiurilor esenţiale de tea-tree, lemongrass şi eucalipt, recunoscute în medicina naturală pentru proprietăţile lor antibacteriene, antivirale şi antifungice.

Fabricat la rece și din uleiuri vegetale de calitate superioară - ulei de măsline, cocos, unturi de shea și cacao, acest săpun vă va oferi pe lângă protecţie şi un plus de hidratare, menţinând astfel echilibrul natural al pielii.  

floare-mica.png Untul de shea ingredient luxuriant și esențial pentru îngrijirea pielii uscate sau deteriorate. Abilitatea sa de a hrăni și repara îl fac indispensabil în cosmetica naturală.

floare-mica.png Uleiul esential de tea tree este un antiseptic natural puternic, antibacterial, fungicid si germicid. Extras din frunze, prin distilare cu aburi, acest ulei este un ajutor valoros in tratarea infectiilor, a problemelor pielii, trateaza acneea fara a cauza uscaciunea pielii sau fara alte efecte secundare pe care le au tratamentele moderne. Alaturi de cimbru, este cel mai puternic antiseptic dintre uleiuri, dar suficient de bland pentru a se folosi direct pe piele, nediluat. 

floare-mica.png Uleiul esential de eucalipt este un alt ulei cu efect antibacterian, folosit  traditional in Australia ca suport in afectiunile respiratorii. Eucaliptul are, de asemenea, efecte anti-inflamatoare, decongetionant, antiseptic, deodorant. 

uleiuri saponificate de măsline, cocos, unt de shea, unt de cacao, ricin, uleiuri esențiale de teatree, lemongrass și eucalipt, pigment mineral natural.

Recomandări
față și corp
piele mixtă
ten acneic
Acțiune
antiacneic
antibacterian
purifiant
Ambalare
ambalaj din pânză
refolosibil
~100g
Parfum
fresh
Liorra
S201
No reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adaugat la favorite

Folosim cookie-uri pentru o mai bună experiență de navigare și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Prin continuarea navigării acceptați utilizarea acestora conform Politicii de Cookie.