Energy - Săpun natural cu bergamot,...
Energy - Săpun natural cu bergamot,...
Energy - Săpun natural cu bergamot,...
Energy - Săpun natural cu bergamot, lămâie și mentă
Energy - Săpun natural cu bergamot, lămâie și mentă
Energy - Săpun natural cu bergamot, lămâie și mentă

Energy - Săpun natural cu bergamot, lămâie și mentă

Nu este în stoc.
19,00 lei
.
  • Săpun natural fin și hidratant
  • 100% din ingrediente naturale
  • Fabricat la rece
  • Cu uleiuri esențiale cu efect energizant


 

Săpun natural cu arome fresh de bergamot, lămâie și mentă, conceput să asigure pielii îngrijirea blândă de care are nevoie dar și să redea trupului și sufletului energia necesară pentru a face față provocărilor cotidiene.

 Combinația de uleiuri esențiale atent selecționate va surprinde prin aroma intensă și plină de prospețime. Având la bază o cantitate generoasă de ulei de măsline, îmbogățit cu unt de cocos și de cacao dar și cu uleiuri de ricin și de orez, acest săpun va va oferi pe lângă o exfoliere blândă și un plus de hidratare, menținând astfel echilibrul natural al pielii.

 Uleiul de bergamot considerat un neuro-tonic miraculos, acționează puternic împotriva depresiei cauzate de oboseală și acumularea de tensiuni. 

Uleiul de lămâie, recunoscut pentru capacitatea de a îmbunătăți starea de spirit și de a limpezi mintea și gândurile, împreună cu uleiul de mentă care sporește puterea de concentrare, vă vor ajută să va deconectați de la problemele zilnice și în același timp să va mobilizați pentru ceea ce urmează. 

Uleiul esențial de cedru de atlas este recomandat în aromoterapie datorită modului subtil în care energizează, alungând negativitatea și atrăgând energia pozitivă iar ghimbirul, un reputat afrodiziac și tonic general, potențează calitățile celorlalte uleiuri esențiale, garantându-le astfel un efect mai rapid și mai puternic.

Energia este ceea ce avem cu toții nevoie pentru a trăi bine, frumos și sănătos. Energia este viață, lumina și iubire. Bucurați-vă de Liorra Energy!

floare-mica.pngUleiul de lămâie – citrus limonum – este produs prin presarea la rece a cojii de lămâie. Aroma să este considerată una din cele mai subtile în aromoterapie, o notă de vârf delicioasă. Cu acțiune purifiantă, acest ulei este recunoscut pentru proprietățile sale de dezinfectare a aerului.  Uleiul de lămâie este recunoscut pentru abilitatea lui de a promova claritatea mentală precum și a creșterii energiei și a stării de bine, având efect antidepresiv. Pe lângă natură să revigorantă, în plan emoțional, uleiul de lămâie deschide inima, alungă temerile, aduce încredere și siguranță.

floare-mica.pngUleiul esențial de mentă, revigorant și stimulant este cunoscut pentru eficacitatea sa de a stimula concentrarea, focusul și claritatea mentală. Principalul constituent este mentolul, care produce o senzație de răcorire și stimulează circulația sângelui în zona aplicată. Uleiul de mentă ajută la calmarea durerilor de cap, stimulează digestia, calmează iritațiile și mâncărimile.

floare-mica.pngUleiul de Cedru de atlas – cedrus atlantica – normalizează atât pielea uscată cât și cea grasă, echilibrează secreția de sebum,  și este de ajutor în tratarea căderii părului, stimulând foliculii și deci creșterea părului. În aromoterapie este considerat a fi unul dintre cele mai puternice uleiuri pentru energia subtilă, uleiul de cedru este energizant, echilibrant, restabilește legătura cu pământul, curăță energia negativă și promovează claritatea mentală.

uleiuri saponificate de măsline, cocos, unt de cacao, unt de shea si ricin, uleiuri esențiale de menta, lămâie, bergamot, ghimbir și cedru de atlas, oxid de zinc, clorofilă, ocru roz

Liorra
S301
No reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adaugat la favorite

Folosim cookie-uri pentru o mai bună experiență de navigare și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Prin continuarea navigării acceptați utilizarea acestora conform Politicii de Cookie.