Sensuality  - Săpun natural cu...
Sensuality  - Săpun natural cu...
Sensuality  - Săpun natural cu...
Sensuality  - Săpun natural cu bergamot, mandarină și ghimbir
Sensuality  - Săpun natural cu bergamot, mandarină și ghimbir
Sensuality  - Săpun natural cu bergamot, mandarină și ghimbir

Sensuality - Săpun natural cu bergamot, mandarină și ghimbir

În stoc
19,50 lei
.
  • Săpun natural fin și hidratant
  • 100% din ingrediente naturale
  • Fabricat la rece
  • Cu uleiuri esențiale cu arome senzuale

 

floare-mica.png O baie relaxantă, pe ritmuri suave, în lumina caldă a lumânărilor și în compania persoanei iubite ... creează atmosfera romantică perfectă și datorită mixului de uleiuri esențiale special alese pentru a dărui clipe de tandrețe și pasiune.

floare-mica.pngGhimbirul, cunoscut că afrodiziac și tonic general, la fel că bergamotul și mandarina, cu aroma lor proaspătă, care relaxează și readuc starea de bine, sunt utilizate adesea pentru a reduce tensiunea și  îmbunătăți starea de spirit, dar nu în ultimul rând pentru proprietățile benefice pe care le au asupra pielii. Uleiul esențial de ylang-ylang cu parfumul sau dulce și voluptuos va conferi cu siguranță bucurie, senzualitate, reechilibrând energiile iar uleiul de patchouli, considerat de asemenea afrodiziac, la rândul sau va relaxa și va ajută la redescoperirea propriei senzualități. Argila roz și mătasea naturală creează un săpun fin și delicat, potrivit pentru orice tip de piele, chiar și pentru cea sensibilă.

floare-mica.png Având la baza o cantitate generoasă de ulei de măsline, îmbogățit cu unt de cocoș și de cacao dar și cu uleiuri de ricin și de orez, acest săpun îți va oferi pe lângă o curățare blândă și un plus de hidratare, menținând astfel echilibrul natural al pielii.

uleiuri saponificate de măsline, orez, cocos, unt de cacao, unt de shea si ricin, uleiuri esențiale de bergamot, portocale, ghimbir, ylang si patchouli, mătase, argila roz, pigmenți minerali.

Liorra
S303
No reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adaugat la favorite

Folosim cookie-uri pentru o mai bună experiență de navigare și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Prin continuarea navigării acceptați utilizarea acestora conform Politicii de Cookie.