Returnare produse

Dacă te-ai răzgândit, din orice motiv, poți returna orice produs Liorra, în termen de 14 zile, cu condiția ca acesta să nu fi fost desigilat și/sau utilizat. Te rugăm să completezi formularul de retur din pagina Contact. În cel mult 14 zile, îți vom returna contravaloarea produselor returnate, exclusiv taxa de transport, în contul specificat de tine. 

Pentru a putea să procesăm rapid solicitarea de retur, te rugăm să te asiguri că sunt îndeplinite câteva condiții, în caz contrar nu vom putea accepta returul:

  • produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original și să nu prezinte urme de uzură sau consum
  • în cazul în care un produs face parte dintr-un set (de ex: pachet cadou), te rugăm să returnezi toate produsele aferente acelui set
  • să fie ambalate corespunzător pentru protecția pe durata transportului

 

Produs adaugat la favorite

Ne bucurăm să îți putem împărtăși ultimele noutăți Liorra, ofertele și sfaturile noastre de răsfăț și frumusețe naturală.

Abonează-te acum și primești 15% reducere din următoarea ta comandă.

Folosim cookie-uri pentru o mai bună experiență de navigare și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Prin continuarea navigării acceptați utilizarea acestora conform Politicii de Cookie.