Set cadou Calendula love

Set cadou Calendula love

Liorra
32,00 lei
Nicio taxa

Iubim gălbenelele iar gălbenelele iubesc pielea :)

Aceste "flori de mai vindecătoare" ne încântă prin delicatețea lor, nuanțele strălucitoare de galben și portocaliu și prin puterea lor uimitoare de a îngriji pielea sensibilă. Setul conține:

  • un săpun natural Gălbenele
  • un balsam natural cu gălbenele și mușețel

Un cadou minunat pentru cei care iubesc și apreciază îngrijirea naturală a pielii! 

 

Iubim gălbenelele iar gălbenelele iubesc pielea :)

Aceste "flori de mai vindecătoare" ne încântă prin delicatețea lor, nuanțele strălucitoare de galben și portocaliu și prin puterea lor uimitoare de a îngriji pielea sensibilă.

Balsamul Tender este perfect pentru tenul uscat, sensibil, pentru tenul acneic sau cu probleme, pentru ușoare dermatite, iritații. Poate fi folosit pe zgârieturi și arsuri minore, calmând usturimea și facilitând cicatrizarea. Pentru bebeluși, poate fi folosit cu încredere la îngrijirea zonei de scutec, atât preventiv cât și pentru tratarea iritatiei provocate de scutece, pentru zonele de piele uscată (dermatite atopice), pentru masajul bebelușului.

Chiar dacă parfumurile săpunurilor Liorra sunt obținute numai din uleiuri esențiale 100% naturale, am ales să nu parfumăm săpunul Gălbenele, pentru a putea fi utilizat și de gravide sau copii, fiind potrivit pentru îngrijirea pielii încă din prima zi de viață.

Setul conține:

Un cadou minunat pentru cei care iubesc și apreciază îngrijirea blândă și naturală a pielii! 

C111
Acest produs nu are încă recenzii.
Produs adaugat la favorite

Folosim cookie-uri pentru o mai bună experiență de navigare și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Prin continuarea navigării acceptați utilizarea acestora conform Politicii de Cookie.