argila alba in bol

Argilă albă este un ingredient indispensabil în cosmetică naturală, fiind utilizată într-o mare varietate de produse cosmetice precum săpunuri, scruburi, pudre sau măști.

Fiind cea mai blândă dintre toate, argila albă este cel mai adesea întâlnită în produsele cosmetice care se adresează persoanelor cu tenul sensibil  întrucât curăță delicat, previne și ajută la calmarea iritațiilor. 

Conținutul ridicat de minerale revigorează pielea, exfoliază blând și stimulează circulația sângelui. Folosită în măștile pentru ten, argila îndepărtează celulele moarte, absoarbe excesul de sebum de la suprafața pielii, curăță  în profunzime porii și îmbunătățește circulația sângelui, conferind strălucirea naturală a unui ten sănătos.

 

masca-cu-argila-aplicata-pe-ten

Notă: conținutul și informațiile de pe acest site web referitoare la beneficiile ingredientelor au doar scop educativ și nu sunt în niciun fel intenționate și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală.

Informațiile furnizate nu sunt menite să înlocuiască sfaturile oferite de medicul personal sau de alți profesioniști din domeniul medical. Nu utilizați informațiile găsite pe acest site web pentru a autodiagnostica orice afecțiuni medicale sau pentru a trata orice probleme de sănătate sau boli.

Descrierea ingredientelor noastre se referă numai la utilizarea externă. Pentru uz intern consultați întotdeauna medicul.

Comentarii (0)

Produs adaugat la favorite

Folosim cookie-uri pentru o mai bună experiență de navigare și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Prin continuarea navigării acceptați utilizarea acestora conform Politicii de Cookie.