Săpun natural

Săpunurile Liorra sunt fine, blânde și hidratante, produc o spumă bogată și curată eficient,  încântă simțurile cu parfumuri minunate și persistente și culori atractive.

Săpunurile noastre sunt produse manual, prin metoda de saponificare la rece, care păstrează nealterate proprietățile uleiurilor folosite, precum și toată glicerina formată în urma reacției de saponificare,  rezultând un săpun cu adevărat hidratant și hrănitor.

Baza săpunurilor noastre o reprezintă uleiurile vegetale  ulei de măsline, unt de shea, unt de cacao, ulei de cocos, ulei de cătină, ulei de migdale  îmbogățite cu argile, miere de albine, mătase naturală, aloe vera, ulei esențial de lavandă, ulei esențial de mandarine, ulei esențial de rozmarin, extract de gălbenele,extract de mușețel, ovăz, spirulină, cafea… Ne străduim să achiziționăm doar ingrediente certificate organic sau sălbatice, acest aspect fiind unul la care lucrăm în permanență. Listăm cu mândrie pe eticheta fiecare ingredient, în limba română, pentru că tu să ai încredere că folosești un produs cu adevărat natural.

Bucură-te de îngrijirea blândă și naturală pe care o meriți!

Produs adaugat la favorite

Folosim cookie-uri pentru o mai bună experiență de navigare și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Prin continuarea navigării acceptați utilizarea acestora conform Politicii de Cookie.